Авторський довідник «Технологічна картка»:
- паштет, форшмак;
- бабагануш, хумус, фалафель;
- салати: ростбіф, сердечка, Цезар;
- соуси: гірчичний, вінегрет, Цезар;
- профітролі;
-Бограч, Борщ український;
- суп-пюре з кабачка, крем-суп з грибів;
- Гаспачо, Том-Ям;
- соуси (ягідний, перцевий, винний, бешамель);
- соуси: тоннато, зелена олія, песто, айолі
- Котлета по-київськи;
- Сердечка в соусі;
- Чікен карі, Курча табака;
- Кордон блю;
- Фарширована качка, печінка гриль.
- Верещака, Крученики;
- Домашня ковбаска;
- Свинина «адро», карамелізовані ребра;
- Люля-кебаб;
- Карпачо з яловичини;
- Фарширована щука;
- Соте морепродуктів;
- Попкорн з креветок;
- Морський окунь з сальсою;
- Мариновані мідії, Fish & Chips.
Номенклатура
Авторський довідник «Технологічна картка»:
- паштет, форшмак;
- бабагануш, хумус, фалафель;
- салати: ростбіф, сердечка, Цезар;
- соуси: гірчичний, вінегрет, Цезар;
- профітролі;
-Бограч, Борщ український;
- суп-пюре з кабачка, крем-суп з грибів;
- Гаспачо, Том-Ям;
- соуси (ягідний, перцевий, винний, бешамель);
- соуси: тоннато, зелена олія, песто, айолі
- Котлета по-київськи;
- Сердечка в соусі;
- Чікен карі, Курча табака;
- Кордон блю;
- Фарширована качка, печінка гриль.
- Верещака, Крученики;
- Домашня ковбаска;
- Свинина «адро», карамелізовані ребра;
- Люля-кебаб;
- Карпачо з яловичини;
- Фарширована щука;
- Соте морепродуктів;
- Попкорн з креветок;
- Морський окунь з сальсою;
- Мариновані мідії, Fish & Chips.
Ознака ПДВ ціни за одиницю