Показати схожі тендери

Закупівля Теплове устаткування для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції) від ДПТНЗ "Роменське ВПУ".

Тип закупівлі Відкриті торги з особливостями
Тендер UA-2025-07-10-008558-a
Id Tender e54855d9899848efa15d38f8607b8326
План UA-P-2025-07-10-008452-a link
Статус Пропозиції розглянуто
Дата публікації оголошення 10.07.2025 15:19
Остання зміна 28.07.2025 08:43
Перевірити КЕП
Очікувана вартість:
5 230 000 грн. (З ПДВ)
Розмір мінімального кроку пониження ціни:
26 150 грн. (0,5 %)
Вартість подання пропозиції:
4 080 грн.
Подання пропозицій ( Завершено )
з 10.07.2025 15:19 до 18.07.2025 09:00
Завершено
Період уточнень
з 10.07.2025 15:19
до 15.07.2025 00:00
Завершено
Період оскарження
з 10.07.2025 15:19
до 15.07.2025 00:00
Завершено
Період кваліфікації
з 21.07.2025 14:42
до 28.07.2025 08:43
Залишилось 18 год. 57 хв.
Період оскарження рішення на кваліфікації
з 23.07.2025 10:37
до 03.08.2025 00:00
Поточний період
Підписання договору
з 28.07.2025 08:43
-
Період уточнень
з 10.07.2025 15:19 до 15.07.2025 00:00
Період оскарження
з 10.07.2025 15:19 до 15.07.2025 00:00
Період кваліфікації
з 21.07.2025 14:42 до 28.07.2025 08:43
Період кваліфікації
з 21.07.2025 14:42 до 28.07.2025 08:43
Основні параметри
Теплове устаткування для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Закупівля здійснюються в рамках виконання заходів Плану України щодо реалізації фінансування Європейського Союзу згідно з інструментом Ukraine Facility, передбаченого Рамковою угодою, ратифікованою Законом України від 06.06.2024 № 3786-ІХ (далі – Рамкова угода)
товари
Конфігурації закупівлі
Мінімальна кількість пропозицій : 1
Тривалість оскарження відміни закупівлі : 10
Тривалість оскарження результатів кваліфікації : 0
Тривалість оскарження результатів визначення переможця : 5
Тривалість кваліфікації : 0
Кількість днів для надання пояснень на звернення : 3
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій : 3
Опціональні параметри закупівлі
Шаблон договору:
Критерій оцінки пропозицій:
Лоти
Лот № 1 Статус - активний лот закупівлі
5 230 000 грн.
Теплове устаткування для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Назва предмета закупівлі
Теплове устаткування для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Примітки
Закупівля здійснюються в рамках виконання заходів Плану України щодо реалізації фінансування Європейського Союзу згідно з інструментом Ukraine Facility, передбаченого Рамковою угодою, ратифікованою Законом України від 06.06.2024 № 3786-ІХ (далі – Рамкова угода)
Очікувана вартість
5 230 000 грн.
Розмір мінімального кроку пониження ціни
26150,0
0,5 %
Гарантійне забезпечення тендерної пропозиції
Відсутнє
Аукціон
Cтарт аукціону
21.07.2025 14:19
Закінчення аукціону
21.07.2025 14:42
Позиція : №1 3 (штуки)
Піч пароконвекційна на 10 рівнів бойлерного типу для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Піч пароконвекційна на 10 рівнів бойлерного типу для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
3
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №2 2 (штуки)
Мультифункціональний тепловий прилад 17 літрів для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Мультифункціональний тепловий прилад 17 літрів для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
2
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №3 2 (штуки)
Водяна піч для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Водяна піч для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
2
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №4 6 (штуки)
Плита електрична з духовою шафою для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Плита електрична з духовою шафою для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
6
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №5 2 (штуки)
Пекарська шафа на 3 секції для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Пекарська шафа на 3 секції для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
2
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №6 1 (штуки)
Посудомийна машина для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Посудомийна машина для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №7 1 (штуки)
Котломийна машина для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Котломийна машина для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №8 1 (штуки)
Кавомашина для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Кавомашина для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №9 1 (штуки)
Установка для генерації диму для пароконвектомату для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Установка для генерації диму для пароконвектомату для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №10 1 (штуки)
Гриль електричний контактний для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Гриль електричний контактний для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №11 1 (штуки)
Електричний гриль для барбекю для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Електричний гриль для барбекю для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №12 3 (штуки)
Підставка під піч пароконвекційну з двома поличками для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Підставка під піч пароконвекційну з двома поличками для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
3
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №13 7 (штуки)
Індукційна електрична плита для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Індукційна електрична плита для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
7
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №14 1 (штуки)
Гриль для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Гриль для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №15 1 (штуки)
Млинниця електрична для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Млинниця електрична для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №16 1 (штуки)
Фритюрниця для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Фритюрниця для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №17 1 (штуки)
Супниця електрична для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Супниця електрична для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №18 5 (штуки)
Гастроємність з нержавіючої сталі 26,4л для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Гастроємність з нержавіючої сталі 26,4л для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
5
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №19 5 (штуки)
Гастроємність з нержавіючої сталі 19,8л для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Гастроємність з нержавіючої сталі 19,8л для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
5
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №20 10 (штуки)
Гастроємність з нержавіючої сталі 4л для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Гастроємність з нержавіючої сталі 4л для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
10
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №21 10 (штуки)
Гастроємність 13,2л для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Гастроємність 13,2л для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
10
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №22 10 (штуки)
Гастроємність з нержавіючої сталі 8 л для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Гастроємність з нержавіючої сталі 8 л для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
10
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №23 20 (штуки)
Кришка для гастроємності 325х530 для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Кришка для гастроємності 325х530 для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
20
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №24 10 (штуки)
Кришка для гастроємності 325х265 для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Кришка для гастроємності 325х265 для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
10
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №25 10 (штуки)
Герметична кришка для гастроємності 530х325 для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Герметична кришка для гастроємності 530х325 для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
10
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №26 2 (штуки)
Корзина для смаження для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Корзина для смаження для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
2
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №27 2 (штуки)
Контейнер з гранітно-емалевим покриттям для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Контейнер з гранітно-емалевим покриттям для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
2
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №28 1 (штуки)
Перфорована ємність для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Перфорована ємність для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №29 5 (штуки)
Деко для смаження та випікання для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Деко для смаження та випікання для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
5
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №30 4 (штуки)
Форма для випікання кексів для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Форма для випікання кексів для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
4
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №31 1 (штуки)
Решітка для грилю і стейків для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Решітка для грилю і стейків для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Позиція : №32 3 (штуки)
Марміт електричний для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Опис предмета закупівлі
Марміт електричний для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Код ДК 021:2015
39710000-2 - Електричні побутові прилади
Кількість
3
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
42000, Україна, Сумська область, м. Ромни, вул Коржівська,44
Дата постачання по
10.10.2025 15:20
Умови оплати
Поставка товару
Тип оплати: Пiсляоплата
Період: 30 робочі днів
Розмір оплати: 100,0 %
Порядковий номер: 1
Умови поставки
Подання заявки
Тип оплати: Одноразова поставка
Період: 30 робочі днів
Розмір оплати: 100,0 %
Порядковий номер: 2
Реєстр пропозицій
Учасник:
ТОВ "БМ ДИСТРИБУШН 2.0"
Пропозиція:
4 079 713.44 грн.
Відповіді на критерії
Учасник:
ТОВ Гентех
Пропозиція:
4 305 891 грн.
Відповіді на критерії
Посилання на аукціон Cтарт аукціону: 21.07.2025 14:19
Критерії закупівлі
Документи закупівлі
11.07.2025 18:09
Оголошення про проведення закупівлі
Технічний опис предмету закупівлі (опис об'єкту)
Тендерна документація
Тендерна документація
Тендерна документація
Тендерна документація
Тендерна документація
Тендерна документація
Тендерна документація
Тендерна документація
Донор
ЄДРПОУ
55000
Назва
Ukraine facility
Повна назва
Ukraine facility
Адреса
1048, Королівство Бельгія, Brussel, Брюссель, Rue de la Loi / Wetstraat, 175
Контактна особа
Відповідальний за закупівлю
Терещенко Катерина Вікторівна
Відповідальний за закупівлю (англійською мовою)
Електронна пошта
Телефон
+380544851173
Факс
+380544851271
Замовник
ЄДРПОУ
02547369
Повна назва
ДПТНЗ "Роменське ВПУ"
Поштовий індекс
42001
Країна
Україна
Область або регіон
Сумська область
Населений пункт
Ромни
Адреса
вул. Коржівська, 44
Кваліфікація
Лот № 1 Теплове устаткування для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Період вимог/скарг з 23.07.2025 10:37 по 29.07.2025 00:00
Період розгляду тендерної пропозиції з 21.07.2025 14:42 по 29.07.2025 00:00
Показати документи пропозиції
Відповіді на критерії
Тема
не відповідає умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації, крім невідповідності в інформації та/або документах, що може бути усунена учасником процедури закупівлі відповідно до пункту 43 Особливостей;
Зміст
Тендерна пропозиція учасника ТОВ "БМ ДИСТРИБУШН 2.0"не відповідає умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації і підлягає відхиленню на підставі абзацу другого підпункту 2 пункту 44 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою КМУ № 1178 від 12.10.2022 (зі змінами).
Документи кваліфікації
23.07.2025 10:37
Повідомлення про рішення
Пропозиція, що перемогла
21.07.2025 14:42
Витяг з ЄДР
Підстави для відмови в участі у процедурі закупівлі
1. Наявність впливу на прийняття рішення замовника
Має надати підтвердження по критерію Замовник
Чого стосується критерій Тендер
Група вимог
Підтверджується, що
Вимога
Учасник процедури закупівлі пропонує, дає або погоджується дати прямо чи опосередковано будь-якій службовій (посадовій) особі замовника, іншого державного органу винагороду в будь-якій формі (пропозиція щодо найму на роботу, цінна річ, послуга тощо) з метою вплинути на прийняття рішення щодо визначення переможця процедури закупівлі або застосування замовником певної процедури закупівлі
Тип даних
Ознака
Cтатус
Активна
Дата створення
10.07.2025 15:15
2. Наявність зв'язку учасника з іншими учасниками процедури або
замовником
Має надати підтвердження по критерію Замовник
Чого стосується критерій Тендер
Група вимог
Підтверджується, що
Вимога
Учасник процедури закупівлі є пов'язаною особою з іншими учасниками та/або з уповноваженою особою (особами), та/або з керівником замовника
Тип даних
Ознака
Cтатус
Активна
Дата створення
10.07.2025 15:15
Період вимог/скарг з 28.07.2025 08:43 по 03.08.2025 00:00
Період розгляду тендерної пропозиції з 23.07.2025 10:37 по 31.07.2025 00:00
Показати документи пропозиції
Відповіді на критерії
Тема
не відповідає умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації, крім невідповідності в інформації та/або документах, що може бути усунена учасником процедури закупівлі відповідно до пункту 43 Особливостей;
Зміст
Відхилити тендерну пропозицію учасника процедури закупівлі ТОВ Гентех на закупівлю Теплове устаткування для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції) ДК 021:2015 – 39710000-2 Електричні побутові прилади; відповідно до підпункту 2 пункту 44 Особливостей, а саме: коли тендерна пропозиція не відповідає умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації, крім невідповідності в інформації та/або документах, що може бути усунена учасником процедури закупівлі відповідно до пункту 43 цих особливостей.
Документи кваліфікації
28.07.2025 08:43
Повідомлення про рішення
28.07.2025 08:39
Пропозиція, що перемогла
23.07.2025 10:37
Витяг з ЄДР
Підстави для відмови в участі у процедурі закупівлі
1. Наявність впливу на прийняття рішення замовника
Має надати підтвердження по критерію Замовник
Чого стосується критерій Тендер
Група вимог
Підтверджується, що
Вимога
Учасник процедури закупівлі пропонує, дає або погоджується дати прямо чи опосередковано будь-якій службовій (посадовій) особі замовника, іншого державного органу винагороду в будь-якій формі (пропозиція щодо найму на роботу, цінна річ, послуга тощо) з метою вплинути на прийняття рішення щодо визначення переможця процедури закупівлі або застосування замовником певної процедури закупівлі
Тип даних
Ознака
Cтатус
Активна
Дата створення
10.07.2025 15:15
2. Наявність зв'язку учасника з іншими учасниками процедури або
замовником
Має надати підтвердження по критерію Замовник
Чого стосується критерій Тендер
Група вимог
Підтверджується, що
Вимога
Учасник процедури закупівлі є пов'язаною особою з іншими учасниками та/або з уповноваженою особою (особами), та/або з керівником замовника
Тип даних
Ознака
Cтатус
Активна
Дата створення
10.07.2025 15:15
Пропозиції розглянуто
Очікувана вартість
5 230 000 грн.
Період подання пропозицій
до 18.07.2025 09:00
Замовник:
ДПТНЗ "Роменське ВПУ"
Контактний телефон:
+380544851173
Статус
Пропозиції розглянуто
Очікувана вартість
5 230 000 грн.
Період подання пропозицій
до 18.07.2025 09:00
Замовник:
ДПТНЗ "Роменське ВПУ"
Контактний телефон:
+380544851173
label__
value__
Офіційний майданчик публічних закупівель
© 1997-2025 Всі права захищено. Політика конфіденційності