Повний опис умов та розміру надання забезпечення
У фактичному володінні учасника повинні перебувати (у власності або на підставі договору оренди): потужність (або потужності), а саме складське приміщення/продуктовий склад, пристосоване для зберігання харчових продуктів, які використовуватимуться для приготування готових страв для дітей згідно із цією закупівлею, площею не менше ста квадратних метрів; складське приміщення/продуктовий склад, пристосоване для зберігання харчових продуктів тваринного походження, у тому числі тих, які потребують дотримання температурного режиму та не можуть зберігатися при температурі вище 10 °C, залишаючись придатними для споживання людиною, площею не менше ста квадратних метрів; рухомі потужності для постачання харчових продуктів до закладів освіти згідно із цією закупівлею – транспортні засоби, в тому числі пристосовані для транспортування харчових продуктів тваринного походження, в тому числі тих, які потребують дотримання температурного режиму та не можуть транспортуватися при температурі вище 10 °C, залишаючись придатними для споживання людиною (авторефрижератор або ізотермічний фургон), вантажопідйомністю не менше 900-1000 кг кожен; технологічне обладнання та інвентар для приготування готових страв – холодильне, морозильне обладнання, обладнання для термічної обробки харчових продуктів, столовий посуд (чашки, тарілки, ложки), кухонний посуд та інвентар (каструлі, сковороди, черпаки); учасник під час надання послуг згідно із цією закупівлею повинен застосовувати технології сертифікованих постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а саме послуги зі складування/зберігання та транспортування харчових продуктів, а також із надання самих послуг з харчування/громадського харчування повинні бути сертифіковані за системами управління/менеджменту якістю та безпечністю харчових продуктів.