Зміст
Вимога про усунення невідповідностей:
Перелік виявлених невідповідностей та посилання на вимогу (вимоги) тендерної документації, щодо якої (яких) виявлені невідповідності:
- Відповідно до Розділу 1 Додатку 1 до Тендерної документації: Наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного (аналогічних) за предметом закупівлі договору (договорів): на підтвердження досвіду виконання аналогічного (аналогічних) за предметом закупівлі договору (договорів) Учасник має надати довідку в довільній формі, з інформацією про виконання аналогічного договору (не менше одного договору).Аналогічним вважається договір на поставку товару, що відповідає коду ДК предмету цієї закупівлі та є повністю виконаним. Для підтвердження зазначеної в довідці інформації учасник повинен надати: не менше 1 копії договору, зазначеного в довідці в повному обсязі, копії/ю документів/а на підтвердження виконання не менше ніж одного договору, зазначеного в наданій Учасником довідці.
Учасником надана довідка, з інформацією про підтвердження виконання аналогічних договорів за №21 від 17.02.2025року в якій обумовлено: Замовників, предмет договору, сума договору, дата, № договору, строк (термін) дії Договору, стан виконання та контактна особа замовника.З інформації вказаної в розділі: строк(термін)дії Договору, стан виконання: виконується, що не відповідає вимозі Замовника. Інформація, зазначена учасником в довідці про наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору не відповідає інформації, зазначеній в наданих сканованих з оригіналу аналогічних договорах.
Просимо надати підтверджуючу інформацію, що договір є повністю виконаними по предмету закупівлі.
- Відповідно до Розділу 3 Додатку 1 до Тендерної документації: Інша інформація встановлена відповідно до законодавства, щодо сертифікатів , що підтверджують, що система управління якістю виробника запропонованого товару щодо виробництва хліба та хлібобулочних виробів; борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015) Сертифікат має бути чиним на дату розкриття тендерних пропозицій та виданий ООВ атестованим НААУ.
та сертифікат, що підтверджує, що система управління безпечністю харчових продуктів виробника запропонованого товару щодо виробництва хліба та хлібобулочних виробів; борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2019. Учасником надано сканований з оригіналу сертифікат, що підтверджує, що система управління безпечністю харчових продуктів стосовно виробництва хліба та хлібобулочних виробів, виробництва борошняних кондитерських виробів нетривалого зберігання, виробництва сухарів і сухого печива, борошняних кондитерських виробів тривалого зберігання, що відповідає вимогам ДСТУ ISO22000:2019.
Просимо надати відповідний вимогам сертифікат.
-Відповідно Додатку 3 до Тендерної документації: Інформація про необхідні технічні, якісні
та кількісні характеристики предмета закупівлі:
Хліб пшенично-житній цільнозерновий нарізаний, вагою від 0,500 кг. Учасником надано декларацію виробника (якісне посвідчення) від 17.02.2025 року за №17 Хліб житній «Цільнозерновий» 0,6 кг, в розділі- склад продукту: борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє, вода питна, суміш «Жорнова», цукор білий, олія соняшникова рафінована дезодорована, дріжджі хлібопекарські, сіль кухонна. Містить глютен. Замовником з інтернет джерел,було взято інформацію,що до складу суміші «Жорнова» входить цільнозернове пшеничне борошно, насіння льону, висушена закваска, пшенична дурум, пшеничний солод і дійшов висновку, що в складі запропонованого учасником продукту «хліб житній «цільнозерновий»0,6 кг, житнє цільнозернове борошно відсутнє.
Просимо привести інформацію у відповідність та надати технологічну карту на підтвердження складу продуктів на виготовлення хліба пшенично-житнього цільнозернового
Булочка здобна з сиром вагою 75-100 грам : на 100 грамів готового виробу, повинен містити не більше 5 грамів цукру, доданого під час приготування виробу, та не більше 10 грамів жиру; Булочка здобна з маком вагою 75-100 грам : на 100 грамів готового виробу, повинен містити не більше 5 грамів цукру, доданого під час приготування виробу, та не більше 10 грамів жиру.
Булочка здобна з яблучною начинкою маком вагою 75-100 грам : на 100 грамів готового виробу, повинен містити не більше 5 грамів цукру, доданого під час приготування виробу, та не більше 10 грамів жиру.
Учасником надано декларацію виробника (якісне посвідчення) від 17.02.2025 року за №17 вироби здобні (пиріжок з сиром, пиріжок з маком, пиріжок з яблуком) де вказана харчова(поживна)та енергетична цінність на 100 г продукту,а саме: пиріжок з маком:білки-7,4г,жири-6,4г,з них насичені жири-1,4г,вуглеводи-63,9г,з них цукри-18,7г,сіль-0,1г; пиріжок з сиром: білки-8,4г, жири-12,3г,з них насичені жири-4,1г, вуглеводи-51,3г,з них цукри-11,1г,сіль-0,07г; пиріжок з яблуком: білки-6,9г, жири-4,8г,з них насичені жири-1,3г, вуглеводи-54,4г,з них цукри-9,5г,сіль-0,09г.