Номенклатура
12 100 (кілограми)
Помідори: (Код CPV ДК 021:2015 – 03221240-0 «Помідори»). Зовнішній вигляд – плоди свіжі, зрілі, цілі, чисті, здорові, не пошкоджені шкідниками, не притиснуті, щільні, не переспілі, з плодоніжкою та без плодоніжки, без механічних пошкоджень та сонячних опіків, не морожені (у період заморозків та зимовий період). Колір – від рожевого до червоного. Без стороннього запаху та смаку. Розмір плодів по діаметру не менш 4 см. Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 15 кг. - 2000кг.
Огірки: (Код CPV ДК 021:2015: 03221270-9 – «Огірки»).
Плоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не деформовані, без механічних пошкоджень, з плодоніжкою чи без неї, одного ботанічного і товарного сорту за формою, розміром і забарвленням, допускаються злегка вигнуті плоди для довго плідних і середньо плідних огірків. Без стороннього запаху та смаку. Розмір плодів, см: довжина, не більше ніж; 15,0; найбільший поперечний діаметр, не більше ніж 5,5;
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 15 кг. Без ГМО - 2000кг
Кабачки: (Код CPV ДК 021:2015: 03221250-3 – «Кабачки»).
Повинні бути не пошкодженими, з плодоніжкою, чистими, свіжими, з нормальною вологістю поверхні, без стороннього запаху і присмаку. Не допускається продукція з ознаками гнилі і псування. Плоди повинні бути твердими, без порожнин, без тріщин, відповідного ступеня стиглості, але без перестиглого насіння, з ніжною не грубою шкірою, форма та колір властивий ботанічному сорту. Розмір плоду по найбільшому поперечному діаметру, см, не більше 8.
Наявність плодів в’ялих, з механічним пошкодженням, пошкодження шкідниками та хворобами Не допускається.
Запах і смак: властиві даному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 10 кг. - 1000кг.
Баклажани: (Код CPV ДК 021:2015:03221200-8 – «Баклажани»).
Плоди свіжі, чисті, цілі, здорові, не зів’ялі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, технічного ступеня зрілості, з плодоніжкою. Внутрішня будова м’якуші плода пружна, без пустот, насіннєве гніздо з недорозвиненим білим насінням.
Довжина без плодоніжки 15-20 см
Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 15 кг. - 2000кг.
Перець солодкий: (Код CPV ДК 021:2015:03221230-7-«Перець овочевий»).
Плоди повністю сформовані з м'ясистими стінками, непошкоджені, чисті, свіжі, з плодоніжками. Плоди повинні бути однакового ступеню стиглості. Поверхня плодів повинна бути гладкою без глибоких западин у плодоніжки і на вершині плода, шкірочка тонка і ніжна. Смак солодкий, зі специфічним ароматом і слабкою гостротою, але без пекучого присмаку. Не допускаються пошкодження сільськогосподарськими шкідниками, механічні пошкодження, зайва вологість, пошкодження сонячними опіками, підгнилість, зів’ялість. Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 15 кг. - 2000кг.
Кріп: (Код CPV ДК 021:2015 03221100-7- «Кріп»).
Молода рослина з черешками чи без черешків, свіжий, чистий. Довжина від шийки кореня до кінчиків верхніх листочків, см, не більше ніж 25,0;
Насичено-зеленого кольору, без стороннього запаху і присмаку, непошкоджений шкідниками і хворобами, упакований у харчову плівку по 1 кг. Без ГМО - 100кг.
Петрушка: (Код CPV ДК 021:2015 03221100-7–«Петрушка»). Розетка свіжих, молодих, зелених, чистих, соковитих, не пошкоджених листків петрушки з черешками. Довжина основної маси листків (від шийки коренеплоду), см, не менше ніж 10,0.
Свіжа, насичено-зеленого кольору, без стороннього запаху і присмаку, непошкоджена шкідниками і хворобами, упакована у харчову плівку по 1кг. Без ГМО - 100кг.
Персики: (Код CPV ДК 021:2015: 03222332-9 – «Персики»). Зовнішній вигляд- відбірні плоди, типові за формою і забарвленню для цього біологічного сорту. Наявність плодоніжки не обов'язкова. За відсутності плодоніжки шкірка плоду біля місця прикріплення до плодоніжки має бути цілою, не відірваною від м'якуша. Плоди однорідні по мірі зрілості, але не зелені і не перезрілі. Розмір по найбільшому поперечному діаметру 5-6 см з вагою (120-140) гр. Механічні ушкодження і наявність гнилих утворень на поверхні не допускається. Ушкодження шкідниками і хворобами не допускається. Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 10 кг - 800кг.
Сливи: (Код CPV ДК 021:2015: 03222334-3 – «Сливи»).
Зовнішній вигляд- відбірні плоди, типові за формою і забарвленню для цього біологічного сорту. Наявність плодоніжки не обов'язкова. За відсутності плодоніжки шкірка плоду біля місця прикріплення до плодоніжки має бути цілою, не відірваною від м'якуша. Плоди однорідні по мірі зрілості, але не зелені і не перезрілі. Розмір по найбільшому поперечному діаметру 3-4 см . Механічні ушкодження і наявність гнилих утворень на поверхні не допускається. Ушкодження шкідниками і хворобами не допускається. Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 10 кг. - 500кг.
Виноград:( Код CPV ДК 021-2015 03222340–8 – «Виноград»). столових сортів , свіжий , достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, шкірка тонка, без розтріскувань. М'якоть м'ясисто-соковита або соковита; - колір відповідно до сорту, без плям. Вага гроні 300-500 гр. Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 7 кг.- 800кг.
Груші: (Код CPV ДК 021:2015 03222322-6 – «Груши»).
Плоди повинні бути розвиненими, цілими, чистими, здоровими, без зайвої зовнішньої вологи, без стороннього запаху та присмаку. Плоди типові за формою, для даного сорту з добре вираженим забарвленням. Розмір плодів у найбільшому поперечному діаметрі не менше 50 мм. Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики або вмістом від 5 – до 20 кг.- 800кг.
Номенклатура
Помідори: (Код CPV ДК 021:2015 – 03221240-0 «Помідори»). Зовнішній вигляд – плоди свіжі, зрілі, цілі, чисті, здорові, не пошкоджені шкідниками, не притиснуті, щільні, не переспілі, з плодоніжкою та без плодоніжки, без механічних пошкоджень та сонячних опіків, не морожені (у період заморозків та зимовий період). Колір – від рожевого до червоного. Без стороннього запаху та смаку. Розмір плодів по діаметру не менш 4 см. Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 15 кг. - 2000кг.
Огірки: (Код CPV ДК 021:2015: 03221270-9 – «Огірки»).
Плоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не деформовані, без механічних пошкоджень, з плодоніжкою чи без неї, одного ботанічного і товарного сорту за формою, розміром і забарвленням, допускаються злегка вигнуті плоди для довго плідних і середньо плідних огірків. Без стороннього запаху та смаку. Розмір плодів, см: довжина, не більше ніж; 15,0; найбільший поперечний діаметр, не більше ніж 5,5;
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 15 кг. Без ГМО - 2000кг
Кабачки: (Код CPV ДК 021:2015: 03221250-3 – «Кабачки»).
Повинні бути не пошкодженими, з плодоніжкою, чистими, свіжими, з нормальною вологістю поверхні, без стороннього запаху і присмаку. Не допускається продукція з ознаками гнилі і псування. Плоди повинні бути твердими, без порожнин, без тріщин, відповідного ступеня стиглості, але без перестиглого насіння, з ніжною не грубою шкірою, форма та колір властивий ботанічному сорту. Розмір плоду по найбільшому поперечному діаметру, см, не більше 8.
Наявність плодів в’ялих, з механічним пошкодженням, пошкодження шкідниками та хворобами Не допускається.
Запах і смак: властиві даному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 10 кг. - 1000кг.
Баклажани: (Код CPV ДК 021:2015:03221200-8 – «Баклажани»).
Плоди свіжі, чисті, цілі, здорові, не зів’ялі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, технічного ступеня зрілості, з плодоніжкою. Внутрішня будова м’якуші плода пружна, без пустот, насіннєве гніздо з недорозвиненим білим насінням.
Довжина без плодоніжки 15-20 см
Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 15 кг. - 2000кг.
Перець солодкий: (Код CPV ДК 021:2015:03221230-7-«Перець овочевий»).
Плоди повністю сформовані з м'ясистими стінками, непошкоджені, чисті, свіжі, з плодоніжками. Плоди повинні бути однакового ступеню стиглості. Поверхня плодів повинна бути гладкою без глибоких западин у плодоніжки і на вершині плода, шкірочка тонка і ніжна. Смак солодкий, зі специфічним ароматом і слабкою гостротою, але без пекучого присмаку. Не допускаються пошкодження сільськогосподарськими шкідниками, механічні пошкодження, зайва вологість, пошкодження сонячними опіками, підгнилість, зів’ялість. Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 15 кг. - 2000кг.
Кріп: (Код CPV ДК 021:2015 03221100-7- «Кріп»).
Молода рослина з черешками чи без черешків, свіжий, чистий. Довжина від шийки кореня до кінчиків верхніх листочків, см, не більше ніж 25,0;
Насичено-зеленого кольору, без стороннього запаху і присмаку, непошкоджений шкідниками і хворобами, упакований у харчову плівку по 1 кг. Без ГМО - 100кг.
Петрушка: (Код CPV ДК 021:2015 03221100-7–«Петрушка»). Розетка свіжих, молодих, зелених, чистих, соковитих, не пошкоджених листків петрушки з черешками. Довжина основної маси листків (від шийки коренеплоду), см, не менше ніж 10,0.
Свіжа, насичено-зеленого кольору, без стороннього запаху і присмаку, непошкоджена шкідниками і хворобами, упакована у харчову плівку по 1кг. Без ГМО - 100кг.
Персики: (Код CPV ДК 021:2015: 03222332-9 – «Персики»). Зовнішній вигляд- відбірні плоди, типові за формою і забарвленню для цього біологічного сорту. Наявність плодоніжки не обов'язкова. За відсутності плодоніжки шкірка плоду біля місця прикріплення до плодоніжки має бути цілою, не відірваною від м'якуша. Плоди однорідні по мірі зрілості, але не зелені і не перезрілі. Розмір по найбільшому поперечному діаметру 5-6 см з вагою (120-140) гр. Механічні ушкодження і наявність гнилих утворень на поверхні не допускається. Ушкодження шкідниками і хворобами не допускається. Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 10 кг - 800кг.
Сливи: (Код CPV ДК 021:2015: 03222334-3 – «Сливи»).
Зовнішній вигляд- відбірні плоди, типові за формою і забарвленню для цього біологічного сорту. Наявність плодоніжки не обов'язкова. За відсутності плодоніжки шкірка плоду біля місця прикріплення до плодоніжки має бути цілою, не відірваною від м'якуша. Плоди однорідні по мірі зрілості, але не зелені і не перезрілі. Розмір по найбільшому поперечному діаметру 3-4 см . Механічні ушкодження і наявність гнилих утворень на поверхні не допускається. Ушкодження шкідниками і хворобами не допускається. Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 10 кг. - 500кг.
Виноград:( Код CPV ДК 021-2015 03222340–8 – «Виноград»). столових сортів , свіжий , достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, шкірка тонка, без розтріскувань. М'якоть м'ясисто-соковита або соковита; - колір відповідно до сорту, без плям. Вага гроні 300-500 гр. Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики вмістом від 5 – до 7 кг.- 800кг.
Груші: (Код CPV ДК 021:2015 03222322-6 – «Груши»).
Плоди повинні бути розвиненими, цілими, чистими, здоровими, без зайвої зовнішньої вологи, без стороннього запаху та присмаку. Плоди типові за формою, для даного сорту з добре вираженим забарвленням. Розмір плодів у найбільшому поперечному діаметрі не менше 50 мм. Без ГМО
Розфасовка: у картонні харчові коробки або пластмасові харчові ящики або вмістом від 5 – до 20 кг.- 800кг.