Закупівля код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Овочі, фрукти і горіхи) від Вуглегірська теплова електрична станція Публічного акціонерного товариства "Центренерго".
Капуста білокачанна пізня, Плоди зрілі без ознак гнилі, без пошкодження, в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування - ящики. ДСТУ 7037:2009 або еквівалент
Капуста білокачанна рання, Плоди зрілі без ознак гнилі, без пошкодження,в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування - ящики. ДСТУ 7037:2009 або еквівалент
Капуста червоноголова, Плоди зрілі без ознак гнилі, без пошкодження,в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування -ящики. ДСТУ 4154:2003 або еквівалент
Кабачки ранні, Плоди не перезрілі без ознак гнилі,цілі, без пошкодження, в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування - ящики. ДСТУ 318-91 або еквівалент
Перець солодкий тепличний ,Плоди зрілі без ознак гнилі, без пошкодження, в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування- ящики. ДСТУ 2659-94 або еквівалент
Морква пізня, Плоди зрілі без ознак гнилі,столова, без пошкодження, в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування- сітки. ДСТУ 7035:2009 або еквівалент
Морква рання, Плоди зрілі без ознак гнилі,столова, без пошкодження, в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування- сітки. ДСТУ 286-91 або ДСТУ 7035:2009 або еквівалент
Буряк столовий пізній, Плоди зрілі без ознак гнилі, без пошкодження, в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування- сітки. ДСТУ 7033:2009 або еквівалент
Буряк столовий ранній, Плоди зрілі без ознак гнилі, без пошкодження, в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування- сітки. ДСТУ 7033:2009 або еквівалент
Апельсини, Повинні бути свіжими,цілими,чистими,без ознак гнілі. Колір відповідно до сорту. Фасування - коробки. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 або еквівалент
Мандарини, Повинні бути свіжими,цілими,чистими,без ознак гнілі. Колір відповідно до сорту. Фасування - коробки. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 або еквівалент
Розрахунки за Продукцію здійснюються Покупцем у національній валюті України шляхом безготівкового перерахування коштів на поточний рахунок Постачальника у наступному порядку – протягом 10 банківських днів з моменту підписання накладної Покупцем.
Визначити переможцем спрощеної закупівлі згідно з предметом закупівлі: код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Овочі, фрукти і горіхи) (номер тендеру в ЦБД UA-2021-01-11-000165-b), учасника закупівлі – Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛІБРА-ГРУП» (далі – Переможець) з ціною пропозиції 67 239 (шістдесят сім тисяч двісті тридцять дев’ять) гривень 50 копійок (без ПДВ)
Капуста білокачанна пізня, Плоди зрілі без ознак гнилі, без пошкодження, в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування - ящики. ДСТУ 7037:2009 або еквівалент
Капуста білокачанна рання, Плоди зрілі без ознак гнилі, без пошкодження,в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування - ящики. ДСТУ 7037:2009 або еквівалент
Капуста червоноголова, Плоди зрілі без ознак гнилі, без пошкодження,в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування -ящики. ДСТУ 4154:2003 або еквівалент
Кабачки ранні, Плоди не перезрілі без ознак гнилі,цілі, без пошкодження, в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування - ящики. ДСТУ 318-91 або еквівалент
Перець солодкий тепличний ,Плоди зрілі без ознак гнилі, без пошкодження, в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування- ящики. ДСТУ 2659-94 або еквівалент
Морква пізня, Плоди зрілі без ознак гнилі,столова, без пошкодження, в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування- сітки. ДСТУ 7035:2009 або еквівалент
Морква рання, Плоди зрілі без ознак гнилі,столова, без пошкодження, в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування- сітки. ДСТУ 286-91 або ДСТУ 7035:2009 або еквівалент
Буряк столовий пізній, Плоди зрілі без ознак гнилі, без пошкодження, в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування- сітки. ДСТУ 7033:2009 або еквівалент
Буряк столовий ранній, Плоди зрілі без ознак гнилі, без пошкодження, в’ялості. Колір відповідно до сорту. Фасування- сітки. ДСТУ 7033:2009 або еквівалент
Апельсини, Повинні бути свіжими,цілими,чистими,без ознак гнілі. Колір відповідно до сорту. Фасування - коробки. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 або еквівалент
Мандарини, Повинні бути свіжими,цілими,чистими,без ознак гнілі. Колір відповідно до сорту. Фасування - коробки. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 або еквівалент