Вимоги до продуктів харчування:
1. У складі пропозиції необхідно надати підтвердження у довільній формі, що запропонована продукція свіжа не раніше 2019 року випуску (наявність сертифіката якості)
2. Технічна пропозиція повинна обов'язково містити відомості про виробника, перелік документів які засвідчують якість продукції та будуть надані при постачанні.
3. На дату постачання на склад Покупця залишок терміну зберігання продукції повинен бути не менш 50% загального терміну зберігання.
4. У випадку, якщо Постачальник пропонує еквівалент товару, він додатково повинен надати у складі пропозиції опис товару, відомості про виробника, документальне підтвердження повної відповідності основних технічних характеристик запропонованого товару, з основними технічними характеристиками замовленого товару з обов'язковим відображенням у таблиці порівняльних характеристик. Всі технічні характеристики запропонованого товару повинні бути не гірші, ніж у замовленого товару.
товари
Опціональні параметри закупівлі
Конфігурація закупівлі:
Мінімальна кількість пропозицій : 1
Обґрунтування звіту:
Позиція
Опис предмета закупівлі
Цукор
Код ДК 021:2015
15831000-2 -
Цукор
Кількість
413
Одиниця виміру
кілограми
Адреса постачання
12265, Україна, Житомирська область, смт.Городок, вул.Шкільна, 9