Номенклатура
1 980 (кілограми)
Кефір 2,5%. Склад: молоко пастеризоване коров’яче,кефірна заквасна культура прямого внесення. Срок і умови зберігання кефіра при температурі від 0 градусів до 6 градусів не більше 14 діб. Зовнішній вигляд і консистенція: однорідна, в"язка, з порушеним або непорушеним згустком (залежно від технології виробництва). Смак і запах: Чистий, кисломолочний. Смак щипкий, без сторонніх присмаків і запахів Колір: Молочно-білий, рівномірний за всією масою , без консервантів, без ароматизаторів, без красителів, пакет з п/е плівки або інші полімерні матеріали, що дозволено у сфері охорони здоров"я для контакту з харчовими продуктами, мають відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України. Якість: відповідно до ДСТУ 4417:2005 та інших документів, що діють на території України . Без ГМО. Об’єм 900 г. Упаковка заводу виробника з відповідним маркуванням (назва, дата виготовлення, кінцевий термін зберігання, енергетична цінність, виробничі потужності). Залишковий термін зберігання при поставці кефіру не менше 90% від дати виготовлення.
Номенклатура
Кефір 2,5%. Склад: молоко пастеризоване коров’яче,кефірна заквасна культура прямого внесення. Срок і умови зберігання кефіра при температурі від 0 градусів до 6 градусів не більше 14 діб. Зовнішній вигляд і консистенція: однорідна, в"язка, з порушеним або непорушеним згустком (залежно від технології виробництва). Смак і запах: Чистий, кисломолочний. Смак щипкий, без сторонніх присмаків і запахів Колір: Молочно-білий, рівномірний за всією масою , без консервантів, без ароматизаторів, без красителів, пакет з п/е плівки або інші полімерні матеріали, що дозволено у сфері охорони здоров"я для контакту з харчовими продуктами, мають відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України. Якість: відповідно до ДСТУ 4417:2005 та інших документів, що діють на території України . Без ГМО. Об’єм 900 г. Упаковка заводу виробника з відповідним маркуванням (назва, дата виготовлення, кінцевий термін зберігання, енергетична цінність, виробничі потужності). Залишковий термін зберігання при поставці кефіру не менше 90% від дати виготовлення.