Закупівля Консерви та готові страви (Сардельки) від Київська міська клінічна лікарня №1.
Тип закупівлі
Спрощені закупівлі
Тендер
UA-2015-11-04-000002
Id Tender
9ed2837d5d1a44558c05e2cdddc65fb0
Статус
Пропозиції розглянуто
Остання зміна
31.03.2016 19:59
Підпис
Підпис відсутній
Очікувана вартість:
35 192
грн.
(З ПДВ)
Розмір мінімального кроку пониження ціни:
1 000
грн. (2,84 %)
Вартість подання пропозиції:
142.8
грн.
Подання пропозицій
(
Завершено
)
з 05.11.2015 07:00до 06.11.2015 16:00
Завершено
Період уточнень
з 04.11.2015 07:20
до 04.11.2015 16:00
Завершено
Період кваліфікації
з 06.11.2015 18:02
до 16.11.2015 09:28
Завершено
Період оскарження рішення на кваліфікації
з 06.11.2015 18:02
до 17.11.2015 09:28
Поточний період
Підписання договору
з 16.11.2015 09:28
-
Період уточнень
з
04.11.2015 07:20
до
04.11.2015 16:00
Період кваліфікації
з
06.11.2015 18:02
до
16.11.2015 09:28
Період кваліфікації
з
06.11.2015 18:02
до
16.11.2015 09:28
Основні параметри
Позиції
Контакти
Пропозиції
Кваліфікація
Договір
Основні параметри
Консерви та готові страви (Сардельки)
Сардельки варені 1/с , батончики 10 см +/- 2 см, вид упаковки - газ, вологість 75-78%, умови зберігання 0-6 С 12 діб. Продукція пройшла термічну обробку згідно технологічної інструкції більше ніж 30 хвилин до (+72С) у товщі продукту. ТУ У 15.1-33480284-014:2007 , ВДСЕЕ № 05.03.02.-04/104023 від 14.11.2013 р. Наявніть висновка Державної експертизи, Експлуатаційного дозволу. Контактна особа: 067 225 15 25
Конфігурації закупівлі
Мінімальна кількість пропозицій : 1
Тривалість оскарження відміни закупівлі : 0
Тривалість оскарження результатів кваліфікації : 0
Тривалість оскарження результатів визначення переможця : 0
Тривалість кваліфікації : 20
Кількість днів для надання пояснень на звернення : 3
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій : 0
Опціональні параметри закупівлі
Шаблон договору:
Критерій оцінки пропозицій:
Позиція
Опис предмета закупівлі
Сардельки варені 1/с , батончики 10 см +/- 2 см, вид упаковки - газ, вологість 75-78%, умови зберігання 0-6 С 12 діб. Продукція пройшла термічну обробку згідно технологічної інструкції більше ніж 30 хвилин до (+72С) у товщі продукту. ТУ У 15.1-33480284-014:2007 , ВДСЕЕ № 05.03.02.-04/104023 від 14.11.2013 р. Наявніть висновка Державної експертизи, Експлуатаційного дозволу. Контактна особа: 067 225 15 25
Код ДК 021:2015
15131490-6 -
Страви зі свинини
additionalClassifications.scheme.ДКПП
10.13.1
"Консерви та готові страви з м’яса, м’ясних субпродуктів чи крові"