Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Укрзалізниця бере активну участь в тендерах Prozorro

Електронна система публічних закупівель «Prozorro» приваблює численні бізнес-структури, оскільки дозволяє забезпечити об’єктивність проведення тендерів.
Донедавна тендерні пропозиції подавалися у паперовому вигляді, а їх обговорення відбувалося за «закритими дверима», що сприяло одержання неправомірної вигоди членами тендерного комітету.
Електронна система «Прозорро» дає можливість проводити тендери в умовах повної відкритості на всіх стадіях закупівлі, коли кожен має повний доступ до інформації щодо умов закупівлі, рішень тендерного комітету, а після розкриття тендерних пропозицій – до документів учасників закупівлі. Саме тому участь у тендерах Prozorro публічне акціонерне товариство «Українська залізниця» вважає найбільш прийнятними для себе.

У яких публічних тендерах бере участь ПАТ «Укрзалізниця»?

З широкого переліку тендерів Прозорро ПАТ «Укрзалізниця» вибирає ті, які мають безпосереднє відношення до основних напрямків її діяльності:
  • Вантажні перевезення залізницею та транспортна логістика.
  • Пасажирські перевезення.
  • Створення залізничної інфраструктури.
  • иробництво залізничних локомотивів та рухомого складу.
  • Неосновні галузі – реклама на залізничному транспорті, телекомунікаційні послуги, передання майна в оренду тощо.
Слід зауважити, що ПАТ «Укрзалізниця» є національним перевізником пасажирів та вантажів. Її діяльність спрямована на забезпечення комфортного та безпечного перевезення, сприяє розвитку та підвищення рівня функціонування залізничного транспорту.
На сьогоднішній день ПАТ «Укрзалізниця» забезпечує 82% перевезень вантажів та майже 50 % усіх пасажирських перевезень в Україні.

Чому саме електронні державні закупівлі ПАТ «Укрзалізниця» вважає найвигіднішими?

Те, що саме державні закупівлі «Прозорро» ПАТ «Укрзалізниця» вважає найбільш вигідними, обумовлено наступними причинами:
  • Як учасник публічних тендерів ПАТ «Укрзалізниця» має можливість подавати всю документацію у спрощеній формі - в електронному вигляді.
  • При проведенні держзакупівель Прозорро ПАТ «Укрзалізниця» може спостерігати за процедурою закупівель, маючи доступ до історії редагувань тендерної документації.
  • Під час тендерів ПАТ «Укрзалізниця», як і кожен з учасників публічних закупівель, має повний захист від впливу корупції.
  • Беручи участь в закупівлі, ПАТ «Укрзалізниця» має всі підстави для впевненості у об’єктивності рішень тендерного комітету.
  • Участь у тендерах Прозорро ПАТ «Укрзалізниця» надає можливість отримувати повну та достовірну інформацію про закупівлі, аналізувати статистичні дані.
Враховуючи наведені вище переваги держзакупівель Prozorro, ПАТ «Укрзалізниця» активно бере в них участь, реалізуючи свої можливості для подальшого розвитку.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__