Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Тендери та державні закупівлі Prozorro – Міноборони одні з найактивніших

Електронний майданчик Прозоро – це сучасний український онлайн-ресурс, створений для тих, хто бере участь в державних закупівлях. Основним принципом, за яким діє нова система, є повна відкритість та прозорість – це дає змогу протидіяти корупції та забезпечити об’єктивність оцінки кожного з учасників.
Саме тому до системи держзакупівлі Прозоро Міністерство оборони України долучилися одними з найперших. На сайті Prozorro можна знайти список тендерів Міністерства оборони України та отримати всю необхідну інформацію, яка їх стосується.
Міністерство оборони України є центральним органом виконавчої влади та військового управління, якому підпорядковуються Збройні сили України. Воно є провідним органом, який забезпечує реалізацію державної політики в сфері оборони України.
Електронні державні закупівлі Міноборони України складають левову частку всіх публічних закупівель держави.
Протягом 2017 року державні закупівлі онлайн Прозоро МОУ зайняло 5 місце серед всих державних замовників.
Беручи участь в тендерах Prozoro МОУ постачальники мають можливість збільшити свій дохід, а також допомгти українській армії.
Як замовник публічних тендерів, Міноборони може проводити унікальну закупівельну переговорну процедуру для потреб оборони.
Під час тендерів Прозоро Міністерство оборони України має можливість забезпечити армію якісними харчами, одягом, техінкою за оптимальними цінами
Всі документи, що стосуються електронних закупівель, Міністерство оборони України має змогу знайти в базі в будь-який момент.
Саме завдяки цим перевагам електронний майданчик державних закупівель Прозорро є найзручнішим та найбезпечнішим засобом, за допомогою якого Міністерство оборони України отримує нові можливості для своєї діяльності та подальшого розвитку.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__