Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Що то за DREAM такий?

У лютому відбулася інтеграція системи Prozorro та Dream - Державної цифрової екосистеми управління відновленням. Як це впливає на замовників та постачальників? 

Відповідно до Меморандуму між Україною та фінансовими організаціями, що виділяють кошти на проекти відновлення, малі тендери (до 5 млн євро по роботах та до 130 млн євро по товарах) мають проводитися в системі Prozorro та із зазначенням інформації в Dream. Тобто, завдяки цим системам здійснюється спільний нагляд за проектами відновлення.  

Головна місія Prozorro - “всі бачать все” реалізована і в електронній системі контролю та управління проектами відновлення Dream. Оголошення і проведення тендеру з відновлення, ремонту, реконструкції тощо об’єктів, що постраждали, буде проводитися в Prozorro. І завдяки інтеграції з Dream, потрібна інформація буде відображатися на сайті https://dream.gov.ua/ua

Замовники мають зазначати посилання на проект в Dream в обгрунтуванні проведення такої закупівлі. А підрядники можуть ознайомитися з усіма умовами участі у тендері з відновлення. Безумовно, що контроль за проведенням та виконанням таких тендерів буде на найвищому рівні. Тому підготовка пакету документів учасниками та безпосередньо виконання робіт мають відповідати всім стандартам. Як подати пропозицію на тендер та стати переможцем торгів, дізнавайтеся у менеджерів майданчика Українська універсальна біржа - https://tender.uub.com.ua/.

Прозорість та відкриті дані системи Prozorro визнані міжнародними донорами та відповідають їхнім вимогам контролю використання коштів та проведення тендерів. Ознайомитися із проектами відновлення та потенційними тендерами можна на порталі Dream, що є “банком проектів” за сприяння Міністерства відновлення та Міністерства цифрової трансформації.  

Нагадуємо, що навчатися тендерному мистецтву зручно і доступно на https://tenderlife.com.ua/obraty-kurs/

Підписуйтесь на сторінку https://www.facebook.com/tender.uub.com.ua, аби не пропустити важливих новин! 

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__