Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Шановні користувачі електронного майданчика «Українська універсальна біржа»!

Задля більш швидкого та безпечного обміну документами, що забезпечить оперативність та комфортність отримання інформації та захист персональних даних кожному клієнту, та задля підтримки ініціативи інтеграції України у світовий електронний інформаційний простір у дусі світових тенденцій щодо збереження лісів та дбайливого ставлення до довкілля, Оператор авторизованого електронного майданчика Українська універсальна біржа (https://tender.uub.com.ua/) I-IV рівнів акредитації з 20 червня 2019 року переходить на електронний документообіг.
Зміни у сфері надання електронних довірчих послуг та електронної ідентифікації внаслідок прийняття Закону України «Про електронні довірчі послуги» від 05.10.2017 № 2155-VIII та позитивний досвід електронного документообігу між ДП «ПРОЗОРРО» як Адміністратором електронної системи закупівель та Українською універсальною біржею посприяли переходу Оператора авторизованого електронного майданчика на електронний документообіг.

Які зміни чекають на користувачів електронного майданчика «Українська універсальна біржа»?

Тепер акти надання послуг з використання електронного майданчика Ви надалі будете отримуватимете в електронному вигляді.
Переваги:
  • електронний документообіг – це швидкий та досить економний спосіб обміну інформації. Не потрібно тижнями чекати паперового листа сервісами поштового зв’язку! Процес отримання та підписання актів надання послуг тепер триватиме не більше кількох хвилин;
  • не потрібно хвилюватися щодо пошуку місця зберігання документів, адже тепер вони будуть зберігатися в хмарному архіві протягом законодавчо визначеного часу;
  • у будь-який зручний час Ви зможете переглянути свої документи, адже для користування сервісом необхідно лише з’єднання із мережею Інтернет;
  • Ви зможете отримувати оригінал актів надання послуг в електронному вигляді з електронним цифровим підписом/кваліфікованим електронним підписом (далі – ЕЦП/КЕП) у платформі «ПТАХ»:
    1. в системі M.E.Doc,
    2. в web-сервісі СОТА,
    3. в системі FlyDoc (1C);
  • БЕЗКОШТОВНА реєстрація за допомогою ЕЦП/КЕП у будь-якій вказаній вище системі платформи «ПТАХ»;
  • БЕЗКОШТОВНИЙ обмін 50 (п’ятдесятьма) електронними документами в місяць з використанням платформи «ПТАХ», якщо Ви не є користувачем систем цієї платформи.
Рахунки для оплати послуг Оператора за подання тендерної(их) пропозиції(й) Ви, як і раніше, самостійно формуєте та отримуєте в особистому профілі на електронному майданчику на веб-сайті, розміщеного в мережі Інтернет за адресою https://tender.uub.com.ua/.
Якщо Ви бажаєте додатково отримати акти надання послуг у паперовому вигляді, звертайтеся за електронною адресою [email protected] чи за номером телефону гарячої лінії + 38 (044) 221-22-02.
Якщо у Вас виникли питання щодо реєстрації у системах платформи «ПТАХ», завітайте на сайт https://intelserv.net.ua/ або зверніться на гарячу лінію за номерами телефонів: +38 (098) 036-40-04, +38 (095) 036-40-04, +38 (073) 036-40-04.
Не залишайтеся осторонь сучасним тенденціям щодо захисту довкілля. Збережіть природу! Підписуйте акти надання послуг в електронному вигляді.
Сподіваємося на взаєморозуміння та підтримку.
З повагою
Заступник директора
Української універсальної біржі
І.В.Рибальченко

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__