Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

ProZorro зекономила 100 мільярдів державного бюджету

100 мільярдів гривень. Саме стільки вдалося зекономити державних коштів на публічних закупівлях завдяки системі ProZorro.
І це лише за три роки роботи.
«Нині на Прозорро державні установи закуповують усе – від елементарного канцелярського приладдя, на зразок паперу, ручок та олівців, і до специфічних предметів, таких як мікроскопи, корм для рибок, і навіть лабораторні миші. Якщо говорити за конкуренцію на аукціонах – то однією із рекордних була понад 20 учасників, які змагалися за поставку набору меблів», - розповідає керівник регіональної мережі проекту ProZorro Української універсальної біржі Наталія Шокодько.
Українська універсальна біржа серед майданчиків-лідерів із публічних закупівель. Саме здорова конкуренція, яку забезпечують електронні майданчики, і є запорукою подолання корупції.
А ще Українська універсальна біржа – це надійний помічник та порадник тих, хто працює із тендерами. Наші експерти постійно проводять навчальні семінари для постачальників та консультують їх в роботі.
«Дуже символічно, що 2020 рік ми відзначаємо результатом економіїї у 100 млрд. грн. І це вклад кожного з наших клієнтів. Для майданчика Української універсальної біржі це приємна перемога, адже ми намагаємося забезпечити рівновагу між державою та бізнесом, щоденно сприяємо постачальникам у здобутті вигідних контрактів, а державним замовникам у проведенні ефективних та прозорих закупівель. Дякуємо, що на цьому шляху ми підтримуємо один одного та йдемо до спільної мети - успішної та щасливої країни!» - підсумовує Наталія Шокодько.
Alternate Text

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__