Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Досить нова система Prozorro викликає здивування на Alfa Business Hub

14 вересня у Кропивницькому відбувся черговий форум Alfa Business Hub, який ініціював ПАТ «Альфа-Банк». Серед виступаючих були провідні українські експерти з маркетингу, фінансів та побудови успішних компаній, які ділилися секретами свого успіху з учасниками.
З поміж інших, чималий ажіотаж викликав виступ представників електронного майданчика tender.uub.com.ua, що діє в системі Prozorro. Вперше на Alfa Business Hub представники майданчика виступили у червні 2017-го чим викликали не аби яку зацікавленість та жваве обговорення серед учасників форуму. Тоді для більшості стало відкриттям, що система Prozorro не тільки дозволяє економити значні кошти для держави, а й може слугувати ефективним інструментом для розширення ринків збуту.
«Ринок державних закупівель сягає близько 400 мільярдів гривень на рік. Держава закуповує все: техніку, одяг, продукти харчування, замовляє безліч різних робіт та послуг, серед яких будівництво та ремонт, перевезення та багато іншого. І відкрити цей ринок для себе сьогодні може кожен бажаючий. Раніше це був своєрідний «клуб для своїх» і вступити до нього було майже неможливо. Тепер це абсолютно відкритий ринок і виходити на нього чи ні – вирішувати тільки вам»,- зауважила Наталія Шокодько, керівник регіональної мережі майданчика tender.uub.com.ua.
Також, своїми знаннями на тему бізнесу поділилися Ярослав Талдикін (керуючий партнер маркетингового агентства Marketing Sharks), Олег Заріцький (співвласник та директор освітнього проекту Digital Masters) та Оксана Тюпа (співвласник рекрутингового агентства «Снайпер»).

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__