Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

72% підприємців повністю задоволені Prozorro

Багато хто вже встиг оцінити переваги системи публічних закупівель Prozorro та почав використовувати її як для розширення ринків збуту, так і для пошуку нових партнерів.
Але залишились і такі, що досі вагаються та не беруть участь у закупівлях. Для того, щоб з’ясувати ставлення представників бізнесу до публічних закупівель, міжнародна маркетингова група провела відповідне дослідження, під час яких були виявлені основні тенденції поведінки учасників при участі в тендерах.
Опитування постійних учасників показали наступні результати:
  • 52% опитаних впевнені, що користування системою Prozorro вигідне для їх підприємства. Причому 53% з них відповіли, що значним фактором у вирішенні питання про участь у закупівлях став додатковий дохід.
  • 91% відповіли, що реєстрація на майданчику була зручною і зрозумілою.
  • Найважливішим для користувачів в системі ProZorro є: зручність та швидкість участі в тендерах, достатній рівень прибутку від участі в публічних закупівлях, контроль за дотриманням Закону та прозорий вибір переможця.
  • 72% респондентів вважають, що процес підготовки та подання тендерної пропозиції став простим та зрозумілим.
  • 89% респондентів готові рекомендувати своїм партнерам систему Prozorro, як вигідний інструмент для розширення бізнесу.
Отже, підсумовуючи вище сказане, можна зробити висновок про те , що система публічних закупівель Prozorro є дієвим та дійсно прибутковим інструментом для бізнесу. І все що потрібно для того, щоб ним скористатися - це бажання. Тож беріть участь у закупівлях та перемагайте.
Детальніше з результатами дослідження можна ознайомитись за посиланням: https://www.slideshare.net/ProZorro_slides/prozorro-82826869/1

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__