Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Навчання для постачальників по роботі з тендерами Prozorro

Очевидний факт, що відсоток перемог у тендерах і позитивного досвіду в роботі з публічними закупівлями знаходиться в прямій залежності від рівня знань, навчання персоналу, обізнаності законодавчої бази та практики.  

Пошук відповідних курсів з навчання тендерної роботи для постачальників приводить до публікацій та відеороликів, що направлені на особливості роботи для державних замовників, а не підприємців та менеджерів компаній. 

Ми розробили відеокурси для повноцінного навчання постачальників, котрі планують розпочати свою роботу у державних торгах, або тих, котрі мають невеликій досвід участі і хочуть набирати обертів. Переходьте за посиланням https://tenderlife.com.ua/obraty-kurs/ та обирайте потрібний курс. 

В попередній публікації дивіться всю інформацію про базовий курс “Легкий старт”. А курс «Впевнений користувач в Prozorro.2023» є продовженням базового навчання та переводить користувача на досвідчений рівень. Він включає в себе майже 4 години відео-уроків з поглиблених тем тендерного мистецтва. Мова йде про мультилотові закупівлі, формальні помилки, банківські гарантії та тендерне забезпечення, про отримання довідок МВС та НАЗК, внесення змін до укладених договорів, відповіді на питання формування цінової пропозиції. Фішкою цього курсу є блок з автоматизації тендерних процесів, що розроблений нашим експертом.  

Цей курс не лише про поглиблені знання у роботі з тендерами, а й додаткові можливості організації роботи тендерних відділів з автоматизації процесів відбору тендерів, призначення відповідальних, прийняття рішень та отримання аналітичних звітів. Спікерами курсів стали провідні фахівці у сфері публічних закупівель з багаторічним практичним досвідом участі у тендерах із постачальниками та співпраці із замовниками: керівник та регіональні менеджери майданчика Української універсальної біржі, головний редактор видання «Радник у сфері державних закупівель». 

Швидко, доступно та з реальними кейсами! Посилання https://tenderlife.com.ua/obraty-kurs/.

Підписуйтесь на сторінку https://www.facebook.com/tender.uub.com.ua, аби не пропустити важливих новин!

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__