Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Тендери Prozorro. Міноборони України в числі учасників

Електронна система публічних закупівель Прозорро – це сучасний український онлайн-ресурс, створений для тих, хто бере участь у державних закупівлях. Основним принципом, за яким діє нова система, є повна відкритість та прозорість, що дає змогу протидіяти корупції та забезпечити об’єктивність оцінки кожного з учасників.
Міністерство оборони України є центральним органом виконавчої влади та військового управління, якому підпорядковуються Збройні сили України. Воно є провідним органом, який забезпечує реалізацію державної політики в сфері оборони України.
Саме тому держзакупівлі Прозорро Міністерство оборони України вважає найбільш вигідними та зручними для себе, беручи в них активну участь. На сайті електронного майданчика «Українська універсальна біржа» можна знайти список тендерів, що проводяться Міністерством оборони України, та отримати всю необхідну інформацію, яка їх стосується.

Детальніше про електронні державні закупівлі Міноборони України

У широкому перелікові держзакупівель Prozorro Міністерство оборони України вибирає для участі ті, які мають безпосереднє відношення до основних напрямків його діяльності, а саме:
  • Реформи та планування в сфері оборони.
  • Військова медицина.

Які переваги знаходить в тендерах Прозорро Міноборони України?

Очевидно, що державні закупівлі онлайн Прозорро МОУ вибирає тому, що знаходить у них численні переваги, у числі яких можна назвати наступне:
  • Беручи участь в тендерах Prozorro МОУ надає всю необхідну документацію в електронному вигляді, що значно спрощує подання пропозиції.
  • Як учасник публічних тендерів Міноборони має змогу слідкувати за закупівлею на всіх її етапах, після розкриття тендерних пропозицій отримувати повну інформацію щодо інших учасників, аналізувати хід процедури закупівлі після її закінчення.
  • Під час тендерів Прозорро Міністерство оборони України має ефективний захист від корупції.
  • Всі документи, що стосуються електронних закупівель, Міністерство оборони України має змогу знайти в електронній системі у будь-який момент.
Саме завдяки цим перевагам електронна система публічних закупівель Прозорро є найзручнішим та найбезпечнішим засобом, за допомогою якого Міністерство оборони України отримує нові можливості для своєї діяльності та подальшого розвитку.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__