Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

1 серпня 2016 року вступив в силу Закон України «Про державні закупівлі»

Більше року тому, а саме 1 серпня 2016 року, почала повноцінно функціонувати нова система публічних закупівель Prozorro.
Відразу ж навколо неї почалося багато розмов, дискусій та суперечок. Особливо активно її обговорювали в бізнесових колах і коли одні вирішували чи використовувати цей новий інструмент інші активно приймали участь у тендерах. І як виявилось останні не помилилися. Сьогодні величезна частина представників бізнесу вже встигла оцінити всі переваги нової системи та успішно нею користуються. З кожним днем все більше підприємців звертаються до електронних майданчиків за консультаціями та реєструються в системі. Дати свій коментар на цю тему погодився Рибальченко Ігор – заступник директора електронного майданчика tender.uub.com.ua.
«Так, останнім часом до нас надходить все більше пропозицій провести навчання по роботі в системі Prozorro. Таким чином, ми вирішили піти назустріч бізнесу та провести ряд навчальних семінарів у різних містах України. А саме: у Києві, Харькові, Дніпрові та Полтаві. Річ у тім, що ми використовуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта. Допомагаємо з реєстрацією, консультуємо як правильно подати свою пропозицію та допомагаємо у вирішенні багатьох інших питань, що стосуються закупівель. Докладніше про те як зареєструватися на семінар, можна дізнатись на нашому майданчику tender.uub.com.ua. Хочу зауважити, не варто боятися брати участь в публічних закупівлях. Як свідчить досвід тих хто вже відкрив для себе цю сферу – це ефективний інструмент розширення ринків збуту та пошуку нових партнерів. Адже державний ринок, що відкрився сьогодні перед представниками бізнесу, за самими скромними підрахунками становить понад 350 млн. грн.. Тож приймайте участь в закупівлях і перемагайте!».
Варто зауважити, що зі стартом Prozorro почав відбуватися колосальний перерозподіл у сфері бізнесу. Раніше продавати державі могли тільки ті у кого є зв’язки та підхід до чиновників чи керівників державних підприємств. Відтепер продавати свої товари продукти чи послуги державі може кожен бажаючий і відбувається це за цілком прозорою схемою.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__