Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

«Кіровоградобленерго» в системі держзакупівель ProZorro

ЄДРПОУ : 23226362
Організація : ПрАТ 'Кіровоградобленерго'
Адреса : Україна, Кіровоградська область, Студентський бульвар, 15
Контактна особа:
Ім"я : Андрій Бобровський
Телефон : +380522358247
Факс : -
Розташоване у Кропивницькому приватне акціонерне товариство «Кіровоградобленерго» займається постачанням, транспортуванням та розподілом електроенергії в межах всієї Кіровоградської області. Свою діяльність компанія проводить на території площею 24 600 кв. км, в цілому їй підпорядковуються 22 районні електричні мережі. Сьогодні ПАТ «Кіровоградобленерго» обслуговує більше 26 000 км ліній електропередач та майже 7 000 трансформаторних підстанцій. Підприємство одночасно забезпечує електрикою близько 460 000 кінцевих споживачів – вироблена електроенергія постачається як у житлові приміщення, так і на великі промислові об'єкти.

Як проводяться тендери ПРАТ «Кіровоградобленерго» на електронних майданчиках Прозорро

За новим законом «Про державні закупівлі» всі товари/послуги ПАТ «Кіровоградобленерго» замовляє через сучасну систему ProZorro. Без сумніву, очевидними перевагами проведеної реформи стала цілковита прозорість та публічність державних тендерів, завдяки чому до аукціонів щодня долучаються нові компанії, а перемогу в торгах «Кіровоградобленерго» може здобути не лише відомий монополіст, а й дрібний підприємець. В електронній системі Прозорро.Закупівлі компанія проводить відкриті торги, в тому числі з публікацією англійською мовою – за такими процедурами ПРАТ «Кіровоградобленерго» оголошує закупівлю інструментів, мережевого обладнання, контролюючої та вимірювальної апаратури. При відкритих торгах мінімальний строк подачі пропозиції становить 15 днів – в цей час замовники і постачальники з'ясовують подробиці тендеру, вносять уточнення до тендерної документації, подають скарги та роблять свої пропозиції. Від звичайних відкриті торги з публікацією англійською мовою відрізняються величиною бюджету – вартість лоту «Кіровоградобленерго» може перевищувати встановлений правилами ліміт у розмірі 133 тис. євро для товарів та 5,15 млн. євро для послуг. До того ж, в цьому випадку термін подачі заяви збільшується до 30 днів, також додається ще один етап – пре-кваліфікація. Під час додаткового періоду пре-кваліфікації ПРАТ «Кіровоградобленерго» отримує доступ до поданих пропозицій, затверджує чи відхиляє їх при невідповідності умовам тендеру.

Держзакупівлі ПРАТ Кіровоградобленерго на сайті tender.uub.com.ua

Для того, щоб прийняти участь в торгах, необхідно зареєструватися на одному з електронних майданчиків, що мають дозвіл МЕРТ на роботу з системою ProZorro. Знайти цікаві пропозиції від «Кіровоградобленерго» та безлічі інших замовників можна на сайті «Української універсальної біржі». Користуючись майданчиком УУБ, клієнти отримують ряд корисних бонусів:
  • швидке інформування про нові тендери, що з'явилися в системі Прозорро.Закупівлі;
  • постійна підтримка кваліфікованим персоналом біржі в усіх питаннях, що можуть виникнути під час участі в аукціонах;
  • докладна інструкція щодо користування платформою для всіх учасників процесу.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__