Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
7958 грн.
Детальніше
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
16923 грн.
Детальніше
1. Поточний ремонт коридора. 2. Поточний ремонт тамбура. 3. Поточний ремонт танцювального залу. Також переможец бере на себе складання дефектного акту, доставку необхідного для ремонту матеріалу та ви
UA-2016-09-09-000365-c
Спрощена закупівля
Пропозиції розглянуті
Загальний бюджет:
198000 грн.
Детальніше

Державні закупівлі Prozorro на майданчику УУБ

Електронний майданчик «Української універсальної біржі» з 2016 р. є невід’ємною частиною системи публічних закупівель Прозорро. Тут ви зможете переглянути повний перелік актуальних тендерів та вигідно продати державним установам власні товари і послуги.

Що дають публічні закупівлі Prozorro?

Представникам малого і середнього бізнесу майданчик tender.uub.com.ua надає унікальну нагоду отримати державне замовлення. Обирайте цікаві тендери, подавайте власні пропозиції та перемагайте Розширюйте власну справу за рахунок відкриття нових ринків.

Як перемогти у державному тендері?

Головне правило – довіритися професіоналам. «Українська універсальна біржа» має більше 20 років досвіду успішного проведення торгових операцій. З 2016 р. електронний майданчик tender.uub.com.ua є офіційною акредитованою платформою для організації прозорих тендерів.

Чому нам довіряють?

Кожного дня ми докладаємо максимум зусиль, щоб зробити наш сервіс бездоганним, а майданчик – зручним для усіх користувачів. Ми ретельно відслідковуємо найменші зміни та новації у галузі публічних закупівель і швидко адаптуємо платформу до роботи в нових умовах.

Тільки актуальні закупівлі

Щодня в електронній системі Prozorro публікуються тисячі нових закупівель. Зареєструвавшись на майданчику «Української універсальної біржі», ви отримаєте миттєвий доступ до усіх тендерів, які є у Центральній базі даних. Отримуйте регулярні сповіщення про появу нових аукціонів на електронну пошту. Також швидко знайти потрібний тендер ви зможете на відповідній сторінці сайту tender.uub.com.ua, ввівши у рядок пошуку назву організації-замовника, код ЄДРПОУ, місце знаходження, категорію товару чи послуги, номер або бюджет закупівлі.

Зручний інтерфейс

Наші ІТ-гуру зробили майданчик дуже простим та зручним. Не важливо, чи ви досвідчений користувач, чи сьогодні вперше берете участь у відкритих торгах. Зовнішній вигляд платформи інтуїтивно зрозумілий навіть новачкам. Також розібратися з алгоритмом проведення державних закупівель вам допоможуть детальні інструкції на YouTube-каналі біржі.

Високий рівень технічної підтримки

Під час роботи майданчика tender.uub.com.ua використовується найсучасніше програмне забезпечення. З нами ви будете впевнені, що ваша пропозиція надійде до системи вчасно, а торги пройдуть без жодних технічних затримок. Також у разі необхідності ви завжди можете звернутися у нашу службу підтримки. Телефонуйте за номером (044) 221-22-02 та отримайте вичерпну консультацію з будь-якого питання, що стосується роботи майданчика і участі у державних закупівлях Прозоро.

Все про публічні закупівлі – навчання від майданчика tender.uub.com.ua

Найкращі бізнес-тренери і провідні фахівці галузі швидко підготують вас до участі у відкритих тендерах Prozorro та обов’язково попередять про усі тонкощі і складнощі, з якими доводиться стикатися Замовникам чи Постачальникам. Навчальні семінари проводяться по всій Україні – слідкуйте за оновленнями у відповідному розділі на нашому сайті.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__