Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

Університет імені Грінченка - публічні тендери на майданчиках ProZorro

ЄДРПОУ : 02136554
Організація : Київський університет імені Бориса Грінченка
Адреса : Україна, м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, будинок 18/2
Контактна особа:
Ім"я : Коршівська Анастасія Сергіївна
Телефон : 380442721862
Факс : -
Загальний бюджет:
237600 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
22654.2 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
20000 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
25704 грн.
Детальніше
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
38500 грн.
Детальніше
Київський університет імені Бориса Грінченка – багатопрофільний комунальний навчальний заклад, головними завданнями якого є підготовка кваліфікованих спеціалістів та задоволення потреб жителів столиці і прилеглих територій у наданні якісних освітніх послуг. Даний ВНЗ прагне досягти європейських стандартів та стати одним з кращих вітчизняних вишів – зараз Київський інститут імені Грінченка займає 81 місце у щорічному українському рейтингу. До складу університету входять шість окремих інститутів, чотири факультети та коледж. Одночасно тут проходять навчання більше 9 000 студентів, підвищують кваліфікацію до 6 000 столичних педагогів та директорів загальноосвітніх навчальних закладів. Як зазначається на сайті kubg.edu.ua, 2016 року університет було реорганізовано – сьогодні він складається з наступних факультетів:
  • управління та інформаційних технологій;
  • історії і філософії;
  • права та міжнародних відносин;
  • фізичного виховання.
Також в Київському університеті імені Бориса Грінченка відкриті інститути педагогіки, філології, журналістики, мистецтв. Мета даного навчального закладу – запроваджувати високі стандарти освіти на наукової роботи, забезпечувати необхідну інфраструктуру та сприятливі умови для розвитку викладачів і студентів, своєю працею служити на благо територіальної громади м. Києва. Київський університет Бориса Грінченка тісно співпрацює з вищими навчальними закладами Сполучених Штатів, Італії, Франції, Німеччини, Ізраїлю, Греції, Іспанії, Швейцарії, Португалії, Туреччини, Словаччини, Чехії, Болгарії, Литви, Латвії, Польщі, Білорусі, Китаю. Університет імені Грінченка входить до Міжнародної та Європейської асоціацій університетів, а також Асоціації освіти для дорослих, утвореної країнами Європи. Навчальний заклад співпрацює з Британською Радою з питань культури, Світовим банком, Альянсом USETI. Київський університет ім. Бориса Грінченка – постійний учасник міжнародних проектів та програм з впровадження інноваційних методик розвитку навчального процесу, що можуть бути використані в тому числі і в сучасній електронній освіті. З 2010 р. Київський університет ім. Грінченка реалізує важливий соціальний проект – зусиллями навчального закладу за підтримки КМДА організовуються безкоштовні курси з вивчення іноземних мов, творчі майстер-класи, клуби за інтересами. Кияни можуть безкоштовно відвідувати заняття з хореографії, образотворчого мистецтва, музики та вокалу, ходити на концерти та спортивні змагання. Адреса Київського університету імені Бориса Грінченка: м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2.

Відкриті тендери Київського університету ім. Бориса Грінченка на електронних майданчиках ProZorro

Відповідно до прийнятого у 2016 р. Закону України «Про публічні закупівлі», потрібні товари/роботи/послуги державні та комунальні установи замовляють виключно через проведення прозорих тендерів в електронній системі Прозорро. Раніше сфера державних закупівель була нерозривно пов’язана з корупцією та тіньовими відкатами, а чесних підприємців просто не підпускали до участі у закритих торгах. Та проведені реформи дозволили відірвати від «годівниці» недобросовісних чиновників – відтепер кожен державний тендер є повністю публічним, аукціони регулюються автоматично, а взяти участь і, відповідно, перемогти в них може будь-який постачальник, що виконав всі умови та вчасно подав свою пропозицію. Взяти участь у відкритих торгах Київського інституту імені Бориса Грінченка всі бажаючі можуть на електронному майданчику «Української універсальної біржі» - спеціальній онлайн-платформі, що акредитована Міністерством розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства та підключена до Центральної бази даних Прозорро.

Взяти участь у держзакупівлях Київського університету Грінченка – сайт tender.uub.com.ua

Знайти актуальні закупівлі Київського університету Бориса Грінченка чи будь-якої іншої державної установи можна на головній сторінці електронного майданчика УУБ, ввівши у рядок пошуку назву замовника, регіон, тип товару чи послуги, розмір бюджету закупівлі, її номер або дату проведення аукціону. Найчастіше даний замовник оголошує наступні тендери:
  • спилювання сухих дерев, обрізка зелених насаджень;
  • закупка підвісних стель, ламінату;
  • замовлення послуг із заміни вогнегасників;
  • придбання ліків;
  • закупка холодильників;
  • купівля та встановлення ліцензійного програмного забезпечення;
  • організація благоустрою території коледжу, що відноситься до університету, капітальний ремонт вуличного освітлення.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__