Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

Тендери замовника 01192220

ЄДРПОУ : -
Організація : -
Адреса : -
Контактна особа:
Ім"я : -
E-mail : -
Телефон : -
Факс : -
У місті Тернопіль «Укрпошта» існує з кінця 1994 р., перші ж поштові відправлення тут почали робити ще на початку XVII ст. – тоді листи та посилки перевозилися кінними кур’єрами, а вартість доставки напряму залежала від об’єму, ваги замовлень та відстані доставки. Більш сучасна будівля «Укрпошти» у Тернополі з’явилася вже у ХІХ ст. Сьогодні головним завданням тернопільського філіалу, як і всеукраїнської мережі АТ «Укрпошта» в цілому, є надання якісних послуг, що стосуються поштового зв’язку та грошових переказів. До складу «Укрпошти» м. Тернопіль окрім головного офісу входять п’ять великих центрів поштового зв’язку, два великі цехи з обробки та транспортування поштових відправлень, 11 центральних, 55 міських, майже 300 сільських та більше 30 мобільних поштових відділень. Сучасна «Укрпошта» Тернополя гарантує уважне та відповідальне ставлення до кожного споживача. Оперативне, а головне – надійне виконання своїх професійних обов’язків забезпечує компанії довіру з боку клієнтів. «Укрпошта» у м. Тернопіль є невід’ємною частиною національного оператора поштового зв’язку, який, в свою чергу, є членом Всесвітнього союзу поштових організацій та Європейської асоціації державних поштових операторів.

Державні закупівлі тернопільської «Укрпошти» на електронних майданчиках ProZorro

Відповідно до прийнятого у 2016 р. Закону України «Про публічні закупівлі», розташована у Тернополі «Укрпошта» необхідні товари і послуги замовляє виключно шляхом оголошення публічних тендерів в електронній системі Прозорро. Результатом переведення всіх державних закупівель в онлайн-площину стало значне зменшення корупції та незаконних тіньових домовленостей, коли тендери вигравали виключно «свої», наперед проплачені кандидати. Сьогодні подібні аукціони проводяться автоматично, а доступ до закупівель «Укрпошти» м. Тернополя та інших державних підприємств може отримати будь-хто – спеціальні контролюючі органи, громадські активісти або представники ЗМІ. Перемога в тендерах стала доступною усім постачальникам, включаючи представників малого та середнього бізнесу. Для участі у закупівлях розташованої у Тернополі «Укрпошти» більше не потрібно шукати вигідні знайомства чи платити відкати – достатньо зареєструватися на електронному майданчику «Української універсальної біржі» та вчасно подати пропозицію на обраний лот.

Особливості тендерів регіонального відділення «Укрпошти» у місті Тернопіль

Одразу після реєстрації на сайті tender.uub.com.ua, ви миттєво отримуєте доступ до наступних держзакупівель «Укрпошти» у Тернополі:
  • закупка тонерів та окремих запчастин до картриджів для ремонту лазерних принтерів;
  • технічне обслуговування транспортних засобів;
  • розробка технічної документації із землеустрою;
  • поточний ремонт місцевих та центральних відділень «Укрпошти» у Тернополі;
  • технічна інвентаризація нерухомого майна та об’єктів незавершеного будівництва.
У разі виникнення питань фахові спеціалісти УУБ нададуть необхідну кваліфіковану допомогу – допоможуть зареєструватися на майданчику, вчасно нагадають про подачу пропозиції та проведення аукціону. Підписуйтеся на нашу Email-розсилку, першими дізнавайтеся про цікаві тендери та перемагайте в аукціонах!

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__